Een WordPress website laten maken?

Je wilt je onderneming online op de kaart zetten met een website? Eentje die niet alleen de identiteit van jouw bedrijf uitstraalt, maar ook makkelijk gevonden kan worden door je huidige, maar vooral door potentiële klanten? En dit alles liefst zonder een fortuin te besteden? Je website laten maken door de ervaren specialisten van WebMeister is dan de juiste keuze! Lees verder en ontdek welke voordelen een WordPress website maken met zich meebrengt.

WordPress als CMS

WordPress is momenteel het populairste contentmanagementsysteem. Meer dan 25% van de websites is tegenwoordig gebouwd met WordPress. Maar wat is dat nu juist, een contentmanagementsysteem? Het laat jou als ondernemer toe om op een heel gebruiksvriendelijke manier zelf content te wijzigen of toe te voegen op een website zonder dat veel technische kennis vereist is.

De grote kracht van WordPress is de veelzijdigheid, mobielvriendelijkheid, zoekmachinevriendelijkheid en gebruiksvriendelijkheid. Essentiële elementen voor een hedendaagse website. Het is de ideale oplossing voor (relatief) eenvoudige websites. Een WordPress website laten maken is daarom de aangewezen manier om jouw online identiteit voor de toekomst te verzekeren.

Natuurlijk is dit ook sterk afhankelijk van de functionaliteiten, informatie-architectuur, het vereiste technisch design,… Voor websites die meer complex zijn raden we daarom het CMS-systeem Drupal aan. Je website laten maken in Drupal kan bij onze partner Dazzle.

Goedkoop je website laten maken

In de meeste gevallen zal WordPress echter de optimale oplossing voor jouw website zijn. De vele voordelen die we hieronder verder zullen uitleggen, komen bovendien met een laag kostenplaatje. WordPress is namelijk een gratis CMS waardoor we geen extra developers moeten inhuren om een CMS te bouwen voor jouw specifieke website. Daarnaast is het een open source systeem, wat wil zeggen dat programmeurs wereldwijd een bijdrage leveren aan WordPress. Ze zorgen voor nieuwe designs en functionaliteiten die in de meeste gevallen gratis te verkrijgen zijn.

WordPress websites met gebruiksklare thema’s

Het webdesign voor jouw website bepaalt de look-and-feel. Bij WordPress zijn tal van thema’s beschikbaar waaruit de bouw van jouw website kan starten. Een webdesigner hoeft daardoor niet tussen te komen in de ontwikkeling. Dit is meteen een volgende reden waarom de kostprijs van een WordPress website lager is. En als je jouw WordPress website laat bouwen door WebMeister, dan zit de prijs van een professioneel WordPress thema meteen ook al in de prijs inbegrepen. Je komt achteraf dus niet voor onnodige verrassingen te staan!

WordPress websites zijn gebruiksvriendelijk

Je kan in WordPress zelf letterlijk in de ‘achterkant’ van je website werken: pagina’s aanmaken en opbouwen, content wijzigen, afbeeldingen toevoegen, … Je kan alles zelf. Zo zet je in no-time nieuwsberichten online of voeg je producten toe. Natuurlijk geven we je graag een duwtje in de rug!

WordPress websites zijn mobielvriendelijk

Steeds meer en meer Belgen bezoeken websites met hun smartphone of tablet. Daarom is het belangrijk dat jouw website ook op deze kleinere schermen optimaal leesbaar en bruikbaar is. Als je een WordPress website laat maken heb je hier geen zorgen over. Alle WordPress websites zijn mobielvriendelijk. Dankzij het responsieve webdesign herkennen ze de schermgrootte van je bezoekers en past de website zich automatisch aan om een ideale ervaring te creëren. WebMeister garandeert je bovendien dat jouw responsieve WordPress website ook na oplevering altijd optimaal blijft functioneren.

WordPress websites zijn SEO-vriendelijk

Een website laten maken is één ding, je wil natuurlijk ook dat je gevonden wordt door je klanten en dat je nieuwe prospecten bereikt. Een groot voordeel van WordPress is dat het erg zoekmachinevriendelijk is. Zo kan je zelf gemakkelijk de URLs, title tags en meta tags aanpassen, … Bovendien zijn er nog veel handige plugins en andere SEO-opportuniteiten zoals keywordanalyses, linkbuilding, … om op die manier je positie in Google (en andere zoekrobots) te versterken. Ook hiermee helpen we je graag op weg.

Een WordPress website laten maken door WebMeister?

Een WordPress website kan de optimale oplossing zijn om jouw onderneming online zichtbaar en bereikbaar te maken. Het is dan ook belangrijk dat dit meteen kwaliteitsvol wordt gedaan zodat je achteraf geen onnodige kosten meer moet maken. Onze ervaren medewerkers zijn gespecialiseerd in het bouwen van WordPress websites en verzekeren je een professionele website op maat aan een zeer betaalbare prijs. Tijdens dit proces krijg je bovendien een vaste contactpersoon die je steeds van alle ontwikkelingen op de hoogte houdt.

Geïnteresseerd om een website te laten maken door WebMeister? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Hallo!

Ontvang antwoorden op jouw marketinguitdagingen, sterke cases en nieuws van ons in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief